Harry en Meghan krijgen het zwaar te verduren van het koningshuis.
Volledig scherm
Harry en Meghan krijgen het zwaar te verduren van het koningshuis. © AFP

Meghan en Harry laten Sussex Royal-merk deze lente vallen: “Meghan dacht dat de Queen geen juridische stappen kon ondernemen, ze had het mis”

RoyaltyDe harde Megxit-termen die worden opgelegd door Queen Elizabeth, blijven roet in het eten van Harry (35) en Meghan (38) gooien. Deze week nog kregen ze de horen dat ze hun handelsmerk, Sussex Royal, niet meer mogen gebruiken. Hoewel een insider meent dat Meghan zich aanvankelijk wilde verzetten tegen die beslissing, blijkt nu toch dat het merk begin deze lente zal verdwijnen. “Meghan dacht dat de Queen geen juridische grond had om op te staan. Ze had het fout.”

28 reacties

  • Debbie Gautier

    4 jaar geleden
    Meghan haar toekomst, Meghan wou zich verzetten, Meghan gooit de handdoek... What Meghan wants, Meghan gets.. Or not? En Harry.. die is zijn familie kwijt.. Ze wil(len) met het koningshuis niets te maken hebben, dat is wel duidelijk, haar buit is binnen. Neem ze hun titels van Duke en Duchess ook maar af dan! Ze verdienen ze niet! Wake up Harry and grow some balls!
  • Jan Van de Velde

    4 jaar geleden
    Het is niet omdat oma met een heel leger huisadvocaten afkomt, dat ze gelijk heeft; en het is ook niet omdat ze binnen haar UK gelijk zou hebben, dat dit ook geldt voor andere landen. Het zijn altijd rechters die het laatste woord hebben. Lijkt me een zaak voor het Hof in Straatsburg. Misschien beter oma laten lopen voor wat ze waard is?
  • Peter Buyck

    4 jaar geleden
    Wat had ze gedacht? Ze wil geen royal zijn maar wel de titel van de troon. De naam royal gebruiken voor een handelsmerk als je familie bent vant een koninklijke familie... Daarbij nog poen willen scheppen nadat je je man de kansen op de troon hebt afgepakt....
  • Marc Hertoghs

    4 jaar geleden
    Ik denk dat dit alles serieus ui t hand is gelopen en nog moeilijk te herstellen is.waarschijnlijk zeer goed overdachtgeweest .hogelijk blijft hun huwelijk lopen want als er toch een scheiding komt blijft alles voor Meghan in haar eigen biotope zijnde LA.en daar staat prins Harry dan op zijn eentje
  • Annie Darden

    4 jaar geleden
    Heeft Harry nog geen spijt dat hij Megan zo inwilligd in alles ?