Straffe beelden van uitgeputte Evenepoel die puffend neerzijgt: “Totaal leeg, maar dat moet als je die trui wil behouden”

WielrennenNog één dag te gaan. Nog een goeie tijdrit rijden en Remco Evenepoel (20) heeft de eindwinst in de Ronde van de Algarve beet. “Dit was een topdag. Hier had ik voor getekend.”

20 reacties

  • Jos Spriet-Dewaele

    4 jaar geleden
    Hij doet het heel goed nu maar iedere koers alles geven is ook niet goed voor de gezondheid. Hoop dat hij gerecupereerd is voor vandaag. Maar lukt het niet vandaag Hopelijk komt volgend jaar ook nog. Hij is nog jong
  • marc van de poel

    4 jaar geleden
    @ Jos Vanhout : Dit is eigenlijk al 'het grote werk', zoals u dat zo lyrisch omschrijft. Ik vind het in elk geval geweldig om nog eens een atleet van bij ons te mogen aanschouwen, die heel wat meer kan dan de gemiddelde renners. Goed bezig, jongeman!
  • Florent Marien

    4 jaar geleden
    Toch maar niet te vroeg victorie kraaien. Wanneer al die jonge Colombianen te voorschijn komen in de grote ronden en niet te vergeten ene Pogadcar. Voor de rest zijn grote ronde renners in opbouw. M.a.w. journalisten toch even temperen jongens. Wat hij nu toont is geweldig, proficiat!
  • DANIEL DU FOUR

    4 jaar geleden
    Er staan momenteel géén remmen op Remco. Maar ik ben bang en hou mijn hart vast voor deze erg jonge krachtpatser. In het WK veldrijden vielen de eerste 2 dames na de meet ook als precies morsdood van hun fiets. We zien het soms bij tennis. Zeker ook bij koereurs, profs, en al voor de 2de keer va Remco na een buitengewone rit (de laatste won hij niet, werd 4de). Ik gedenk de profrenner die 2 jaar geleden in Paris-Roubaix na een hartaanval op de fiets tegen een duiker dood viel. Hier is wat mis !
  • Jos Vanhout

    4 jaar geleden
    Voor de grote jongens is deze koers slechts een trainingsritje. Laten we dus maar even wachten tot het ECHTE werk begint vooral dit ventje de hemel in te prijzen.