Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Oulare bezorgt Standard felbevochten zege tegen Antwerp met fantastische pegel, Rouches zeker van play-off 1

Jupiler Pro LeagueStandard heeft zijn ticket voor play-off 1 op zak. De Rouches wonnen een intense match tegen Antwerp - aan die rivaliteit gaan we nog plezier beleven (hopelijk). Oh ja, de goal van Oulare was wonderschoon.

6 reacties

  • jacques peeters

    4 jaar geleden
    Verdiende overwinning? Gelijkspel was gewettigd geweest. Doelpunt Oulare was mooi ,maar ook een lucky shot. Bolat had daar totaal geen zicht. Zijn rancuneuze uitspraken tijdens en na de match sieren hem ook niet.
  • marc van de poel

    4 jaar geleden
    Misschien wel een verdiende overwinning van Standard. Alleen moest Antwerp een penalty gekregen hebben. Iedereen zag dat Lamkel Zé aan het shirt werd vastgehouden bij zijn doorbraak die resulteerde in een gemist schot. Genk zou die penalty in elk geval wel gekregen hebben. Antwerp niet.. Schandalige leiding trouwens, tijdens Kortrijk-Genk.
  • Dirk Molin

    4 jaar geleden
    Hopelijk geraakt antwerp niet in PO1, hebben daar niets te zoeken buiten herrie schoppen.
  • frankie bressinck

    4 jaar geleden
    Eindelijk! Eens een echte "buteur". Hopelijk blijft hij fit en lapt hij er nog een tiental in! Standard heeft altijd nood gehad aan zo'n profiel. Vroeger met Kostedde, dan met Edstrom, Wendt, Hrubesch en recenter met Mbokani en Jovanovic!
  • Laurens Laurens

    4 jaar geleden
    Verdiende overwinning voor de Rouches. Met Antwerp moeten we in POI geen rekening houden.