Volgens wat eerder uitlekte, verstuurde Bart De Pauw naar vrouwen met wie hij samenwerkte op de filmset sms’jes als “Je zag er weer zo smoking hot uit” en “Ik wil je neuken” naar jonge vrouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens wat eerder uitlekte, verstuurde Bart De Pauw naar vrouwen met wie hij samenwerkte op de filmset sms’jes als “Je zag er weer zo smoking hot uit” en “Ik wil je neuken” naar jonge vrouwen. © Photonews

Proces Bart De Pauw stilaan onafwendbaar: “Hij beweert dat iemand anders zijn gsm gebruikte”

Met de comeback van Bart De Pauw als regisseur van ‘Influencers’ op VIER lijkt het alsof het parket in Mechelen helemaal niet meer van plan is om hem ooit voor de rechtbank te brengen. Maar die indruk is fout. “Bart blijft volhouden dat iemand anders zijn gsm heeft gebruikt. Dan is een proces onafwendbaar.”

57 reacties

  • eli bosch

    4 jaar geleden
    Misschien voor assisen brengen bij de procureur in Gent ? Het parket in Oost-Vlaanderen is daar toch een krak in ?
  • Kurt Engelen

    4 jaar geleden
    Verstandige zet van BDP. Met zijn beweringen zal er een proces komen waarbij de "klagers" of "SMS slachtoffers" zich uiteindelijk dienen kenbaar te maken jegens hem en de buitenwereld.
  • claude sanders

    4 jaar geleden
    Beste neem uw verantwoordelijkheid in plaats van leugens te verspreiden,ik en ik alleen ben verantwoordelijk voor mijn gsm en niemand anders.
  • lilianne van neylen

    4 jaar geleden
    Een proces is het enige rechtvaardige! Hoeveel mensen hier hebben hem al veroordeeld zonder de aanklagers te kennen, zonder enig bewijs en zonder proces? Dat is werkelijk misdadig! Als de dames in kwestie zo zeker waren van hun stuk hadden ze dat niet anoniem mogen doen. Het is ook al verkeerd dat dit überhaupt officieel mag waardoor zelfs een onschuldige(want schuld niet bewezen) zijn heel carriere, familie en vrienden verliest door vrouwen die onbekend zijn! Rechtbank dus!
  • michel wanquet

    4 jaar geleden
    Als mijn gsm gedurende 1 minuut niet gebruikt wordt, dan moet je een code intikken om hem terug te kunnen gebruiken. Een gsm die, waarschijnlijk, vol staat met zakelijke en andere "interessante" contacten , zou dan niet zo een beveiligingsinstelling ingeschakeld hebben?