Meghan en haar goede vriendin en styliste, Jessica Mulroney.
Volledig scherm
Meghan en haar goede vriendin en styliste, Jessica Mulroney. © Getty Images

Jessica Mulroney, beste vriendin van Meghan Markle, helpt ex-royals met heropstart van merk: ‘Sussex Global Charities’

RoyaltyPrins Harry (35) en Meghan (38) hebben een bondgenoot gevonden in hun strijd om onafhankelijkheid van het Britse koningshuis. Nu ze hun merknaam ‘Sussex Royal’ verloren zijn op aandringen van de Queen, schiet Jessica Mulroney te hulp. 

4 reacties

  • Toran Korshnah

    4 jaar geleden
    Jos Verelst, De Queen is het hoofd van de British Commonwealth. Wees maar zeker dat wat zij beslist is samenspraak is met de politieke, wettelijke en religieuze machten. En die willen geen herhaling van wat nu gebeurt. Je doet het instituut Britse Koningshuis niet wankelen. The Firm is firm.
  • Jos Verelst

    4 jaar geleden
    Sinds wanneer mag je de "queen" niet tegenspreken ? Is deze dame misschien een afstammeling van God, waar haalt zij de pretentie vandaan om als een almachtige alleenheerser het doen en laten van anderen te bepalen ?
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Royal wordt in veel producten gebruikt maar als een echte Royal dit merk gebruikt kan dat niet omdat koningshuizen aan goede doelen werken zonder in de schijnwerpers te staan, integer zonder pronken dus. "Charities" in hun merknaam is ook een probleem want aanzetten tot kopen voor een goed doel is al een tijd frauduleuze handel.
  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    Dat komt ervan als je van twee walletjes probeert te eten. Ik vraag me af of dit huwelijk nog een jaar standhoudt.