De rivalen Trump en Bloomberg in vriendelijkere tijden.
Volledig scherm
De rivalen Trump en Bloomberg in vriendelijkere tijden. © AFP

Bloomberg trollt president met gigantische reclameborden: “Donald Trump eet aangebrande biefstuk”

‘Donald Trump ging failliet met een casino’. Of ‘Donald Trump speelt vals met golfen’. Of ‘Donald Trump eet verbrande biefstuk’. Niet echt relevante politieke boodschappen die je zou verwachten in een verkiezingscampagne voor het presidentschap. Maar Mike Bloomberg zet ze overal neer en betaalt daar miljoenen voor.

22 reacties

  • phil smedts

    4 jaar geleden
    Het zit blijkbaar in de Amerikaanse genen. Mensen aanvallen, afkraken, chanteren, financiëel doodknijpen, geweld, is blijkbaar de aard van de Amerikaan. Ze moeten perse een vijandbeeld hebben om zichzelf te kunnen ophemelen, ipv uit te gaan van hun eigen sterktes, moeten anderen het ontgelden.
  • Sonny Breugelmans

    4 jaar geleden
    Als dit de standaard wordt waarmee we mensen gaan beoordelen.... Bill gates is letterlijk Harvard university uitgegooid en zijn vorige poging om een tech Company te starten eindigde in faillisement. Nu is hij 1 van de rijkste en succesvolste mensen! Falen is een belangrijk onderdeel van ontwikkeling. Opgeven na falen, dat is beschaamtelijk. Bloomberg is een klein kind en een oligarch dat probeerd het presidentschap te kopen, letterlijk!
  • An Vanden Bossche

    4 jaar geleden
    Bloomberg is de enige waardige tegenstander van Trump: die heeft ook de American Dream waargemaakt. Ik geloof niet in de capaciteiten van mensen zonder geld om een land te leiden.
  • Bill De Fox

    4 jaar geleden
    Bjorn soenens zou beter president worden,dat is den besten,anti Trump.
  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    Of Bloomberg een goede president zou worden weet ik niet. Ik weet wel dat hij geen smeergelden ontvangt van lobbyisten van de wapenindustrie, de godsdienstfanaten, de fossiele brandstoffen, de klimaatontkenners, Wall Street en iedereen die daarvoor gedurende de legislatuur diensten voor verlangt van de president. Bloomberg zal geen hielen of andere lichaamsdelen moeten kussen zoals Donald Trump. Dat alleen zou een geweldige vooruitgang zijn en veel corruptie vermijden.