Links de duw van Dennis op Dessoleil, rechts het akkefietje tussen Deli en Fall.
Volledig scherm
Links de duw van Dennis op Dessoleil, rechts het akkefietje tussen Deli en Fall. © Photo news, Rv

POLL. Charleroi voelt zich bestolen omwille van deze twee fases. Terecht?

Jupiler Pro LeagueClub Brugge won vanmiddag met het kleinste verschil van Charleroi, maar achteraf hadden de bezoekers misschien wel redenen om zich tekort gedaan te voelen. Zo waren er twee gecontesteerde fases, maar telkens besliste scheidsrechter Lothar D’hondt in het voordeel van Club Brugge.

44 reacties

  • Wilfried Kumps

    4 jaar geleden
    Dat is juist het probleem bij voetbal de dag van vandaag: supporters vinden het schitterend als hun ploeg het doet (tijdrekken, penalty 'uitlokken', laten vallen,...) maar staan op hun achterste poten als de tegenstander het doet! Net hetzelfde trouwens als de voetballers & trainers zelf!
  • Stijn Vande Putte

    4 jaar geleden
    De fout van Dennis is wel duidelijk, dus hadden de scheidsrechter of lijnrechter dit toch moeten zien... Misschien nog meer werken aan zo'n zaken? De penalty, tja? Duidelijker kan niet volgens mij... Hij duwt fall letterlijk in de rug... Sinds wanneer is dat toegelaten? Btw hun uitleg dat hij iets voelt en valt... Dat kan je bij iedere penalty als uitleg geven. Iedere speler in de 16 die iets voelt valt, ga je dan al deze fases voorbij laten gaan. Mocht de fase voor Brugge bal om de stip
  • Eric Severijns

    4 jaar geleden
    Brugge en Standard zijn 2 ploegen die steeds de arbitrage mee hebben, gewoon door de houding van hun publiek, de rest regelt VARhaege wel. En dan steeds Anderlecht er bij halen, wat hebben de Brusselaars nu te maken met de duwfouten van de Brugse spelers.
  • Mie Van Gestel

    4 jaar geleden
    Als Club-Brugge 'Anderlecht' was geweest,was er geen vuiltje aan,niet voor Pots en zeker niet voor de paarse supporters.
  • Luc Verbrugghe

    4 jaar geleden
    Gemakkelijkshalve wordt de handsbal van charleroi in de grote rechthoek niet besproken. Brugge verloor in genk vorig jaar de titel door een nog veel onduidelijker handsbal in de grote rechthoek, maar daar wordt totaal over gezwegen net omdat het Brugge is. In iedere geval Charleroi komt met de intentie om niet te voetballen, fouten te maken, zich te laten vallen, trekken en stampen. Dus verdiend het NUL punten...eigen schuld...