Philippe Clement
Volledig scherm
Philippe Clement © Photo News

Clement: “Ik had meer kwaliteit aan de bal verwacht van mijn ploeg”

Club BruggeNipte zege voor Club Brugge tegen Charleroi: 1-0. Blauw-zwart kon niet overtuigen. “Beide teams  zetten elkaar goed vast. Dit was een zege op mentaliteit", reageerde Philippe Clement. 

10 reacties

  • eduard janssens

    4 jaar geleden
    Dat doelpunt had eens aan de andere kant moten vallen en het had 0 - 1 geweest dan had het horen donderen tot in Keulen !
  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Kwaliteit aan de bal ? Daarvoor moet ge kwaliteit op het veld hebben. Club Brugge valt of staat met Vanaken. Zijn kwaliteit is reeds een aantal weken veel minder door veel te veel wedstrijden te moeten spelen. Durf uw generaal op het veld eens laten rusten en tegen de play-offs zal er dan meer kwaliteit zijn op het veld. En de nieuwe spits, als ge dat kwaliteit noemt ja dan weet ik het wel.
  • frans ornelis

    4 jaar geleden
    de var is er alleen voor de grote ploegen en voor anderlecht in playof 1 te brengen genk krijgt geen strafschop op antwerp mechelen krijgt geen strafschop tegen gent toevllig twee ploegen die strijden op plaats 6
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Op het einde van het seizoen zullen de fouten, Vooren tegen we in evenwicht zijn.
  • Danny Wauters

    4 jaar geleden
    En nog maar eens doet de ploeg van VARhaeghe het weer. Verder no comment, behalve dat het niveau er van de Belgische scheidsrechters er met grote stappen op vooruit is gegaan sinds de aanstelling van de nieuwe baas Elleray.