AFP
Volledig scherm
© AFP

Billie Eilish nog maar tweede artiest ooit met ‘Bond’-lied op nummer 1

MuziekVoor de nieuwste ‘Bond’-film mocht de piepjonge Billie Eilish de titelsong verzorgen. De 18-jarige zangeres bracht ‘No Time To Die’ nog maar pas uit, maar boekt al grote successen.

10 reacties

  • Peter Meulemans

    4 jaar geleden
    Een van de slechtste bondplaten ooit. Hooverphonic's eurosongnummer. Zou wel passen in een bondfilm.
  • Steven van Soom

    4 jaar geleden
    de meeste media,bondfans en filmcritici 1 van de beste bond songs ooit,ik kan mij daar absoluut in vinden,eindelijk geschreeuw, is de eerste als ik mij goed herinner dat de song over 007 persoonlijke leven gaat en niet over de film in het geheel, en ze zingt vaak octaaf 4-5 wat zeer lastig is en energie vergt, wat ook opvalt in tegenstelling tot vele ander,ze controleert nagenoeg perfect en hoofd en borststem.zo dit is nu eens een beetje een onderbouwde reactie in tegenstelling tot velen
  • Gerry VAN DE KERKHOF

    4 jaar geleden
    Of het nummer op zich bij de betere Bondnummers hoort, daar spreek ik me niet over uit, maar haar performance is dat zeker wel. Bondnummers zijn altijd een serieuze brok bombast, maar zij slaagt erin om daar toch een hoop authenticiteit en echte emoties in te verweven. Kippenvel! En terecht beloond met een mooie hitnotering.
  • chelle db

    4 jaar geleden
    Ja tegenwoordig is talent niet meer persé nodig om het te maken in de muziekwereld, dat bewijst ze duidelijk wel.
  • marie-claire de bosscher

    4 jaar geleden
    prachtig !