AFP
Volledig scherm
© AFP

Zes wedstrijden in Serie A achter gesloten deuren wegens coronagevaar, ook zorgen om Italiaanse koersen

Serie AHet coronavirus blijft de Italiaanse sportwereld in zijn greep houden. Komend weekend vinden zes wedstrijden in de Serie A - waaronder Juventus-Inter - achter gesloten deuren plaats. Verder maakt koersorganisator Mauro Vegni zich ongerust over de Italiaanse koersen de komende weken. “Er is geen plan B voor Milaan-Sanremo”. Ook in andere landen worden waar nodig maatregelen getroffen.

7 reacties

  • Louis Heyens

    4 jaar geleden
    oei oei, er moest maar eens één sportman ziek worden ... maar er is ook goed nieuws want vakantiegangers zijn welkom, overal in Italië want na de vakantie keren die toch terug huiswaarts (sommige weliswaar met het virus maar ja, je kan toch geen vakantie verbieden) Idem voor de Italianen die naar het buitenland trekken ....
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    Europa dit is toch onverantwoord, dringend tussenkomen, koers en voetbal stoppen...zijn jullie gek voor een klein ongevaarlijk griepje. Eén van de journalisten op de laatste bijeenkomst van de parlementsleden kwam juist terug uit China en hoestte meer dan normaal. Gelukkig waren er niet veel aan het werk en zo zie je maar de afwezigen hebben niet altijd ongelijk.
  • raymond van der craen

    4 jaar geleden
    Paniekreactie, waarom werd Inter Milaan afgelast en mocht AC Milan wel doorgaan. Beide clubs spelen in dezelfde stad en zelfs hetzelfde stadion? Ondoordacht beleid zal dit coronavirus niet tegenhouden en de menselijke en economische schade zal groot worden. De beurzen verliezen nu al ongeveer 4%.
  • Laurent Croes

    4 jaar geleden
    Wat een paniek voor zo een prut viruske . Belachelijk . De gewone griep is 10x erger
  • robrecht Peeters

    4 jaar geleden
    vergeet Milaan San Remo en de rest dus ook geen Giro dit en volgend jaar niet. Maar ook hier de Ronde van Vlaanderen en de rest, de Tour de France.EK voetbal inbegrepen met als gevolg het gros van de sportjournalisten op straat.