Guy-Bernard Cadière
Volledig scherm
PREMIUM
Guy-Bernard Cadière © Kristof Ghyselinck

Topdokter Guy-Bernard Cadière opereert gratis verminkte vrouwen in Congo: “Mocht geld me interesseren, dan vloog ik nu rond in een privéjet”

TVEen man van vele talenten. Dat mag gerust worden gezegd over topdokter Guy-Bernard Cadière (64). Ooit saxofonist naast Viktor Lazlo, is hij nu een befaamd medisch weldoener in Congo én al decennia een baanbrekend chirurg. “Op mijn 32ste werd ik getroffen door leukemie”, vertelt professor Cadière in Dag Allemaal, “en dat heeft mijn hele leven veranderd.”

7 reacties

  • Bie Van Eyghen

    4 jaar geleden
    Groot respect voor hem. En al zijn collega's en medewerkers die ook nu hun uiterste best doen om met al hun kennis en kunde de huidige crisis te bedwingen en patiënten erdoor te halen. Oneindig veel dank aan jullie allen en ook sterkte aan jullie gezinnen❤
  • wim CLAES

    4 jaar geleden
    dat is voor mij een rijk man.
  • Elisa deJong

    4 jaar geleden
    Grote klasse...
  • Leopold Vanhoof

    4 jaar geleden
    En hier verdienen die mensen zogezegd het zout op hun patatten niet?
  • Marc Van der Vloedt

    4 jaar geleden
    Gratis ginder ? De dokter zou beter eens uit de doeken doen hoe hier "geopereerd" wordt met ziekenhuisrekeningen (supplementen en erelonen !). Hopelijk niet zoals in Nederland waar patiënten (naar een hogere zorgschijf) getild worden.(ook al is dat op de kosten van de zorgverzekeraar)