Onze reporter Birgit Herteleer in Italië.
Volledig scherm
Onze reporter Birgit Herteleer in Italië. © RV

Onze reporter aan de afgesloten gemeenten in Italië: "Ook Belgen wonen hier”

De elf Italiaanse gemeenten, met samen tienduizenden inwoners, waar sinds vorige week vrijdag het coronavirus werd vastgesteld, zijn volledig van de buitenwereld afgesloten. VTM Nieuws-reporter Birgit Herteleer ging ter plaatse en sprak met enkele bewoners. 

5 reacties

  • jan boden

    4 jaar geleden
    Een met dettol doordrenkte schotelvod is nochtans heel effectief.
  • Cecilia Broekmans

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat VTM eens ophouden van voor alles en nog wat reporters ter plaatse te sturen om daar niks bij te brengen aan meerwaarde van het nieuws. En in de studio klinkt het dan:" Weten we al iets meer?" en het antwoord: "nee, we weten nog niks meer. Geweldige reportages! En dan maar zagen over ecologische voetafdruk. En wat kost dat non-nieuws ?
  • Derek Beuckelaers

    4 jaar geleden
    De pers, wat doen jij daar eigenlijk ? Zijn jullie gewoon zelfuitgeroepen immuun of immuun voor mogelijke gevolgen ? Gaan jullie nu ook in quarantaine na mogelijk contact ?
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Mondmasker in open lucht niet nodig terwijl weken geleden al bewezen is dat het virus via d elucht verspreidt. Het lijkt wel alsof onze regeringen willen dat er een massale infectie is zodat de ouderen sterven om geen pensioenen te hoeven te betalen.
  • Marc Minne

    4 jaar geleden
    Kan je geen contact maken via gsm met deze landgenoten ?