Maxine Lapin verblijft samen met haar broer en ouders in het H10 Costa Adeje Palace-hotel in Tenerife.
Volledig scherm
Maxine Lapin verblijft samen met haar broer en ouders in het H10 Costa Adeje Palace-hotel in Tenerife. © RV

Belgen in getroffen hotel Tenerife getuigen over verwarring: “Personeel zegt ons niets”

De gasten in het hotel H10 Costa Adeje Palace in Tenerife moeten voorlopig op hun kamer blijven en mogen niet naar buiten. De informatie die ze krijgen, blijft voorlopig schaars. Dat zeggen enkele Belgen vanuit het hotel aan onze redactie. Zij verblijven samen met meer dan honderd andere Belgen in het H10 Costa Adeje Palace-hotel in Tenerife, dat momenteel onder quarantaine staat.

10 reacties

  • jan boden

    4 jaar geleden
    Een pandemie is alom gekend in de verzekeringspolissen als overmacht. Natuurlijk wordt hier niets voor vergoed, de polissen zouden op slag onbetaalbaar worden. Leer toch eens lezen mensen.
  • Ronny Dooms

    4 jaar geleden
    Hallo hallo vakantie is dus om zeep of zo goed als op welke verzekering /vergoeding gaan deze mensen kunnen terugvallen of is dit wederom de alom gekende overmacht????
  • Thomas Vanreusel

    4 jaar geleden
    Deze week nog krijgen we een overvloed van besmettingen in België, Europa en de rest van de wereld... het doosje is geopend. Maar de paniek is sterker dan het virus
  • ben Verschuren

    4 jaar geleden
    Het risico van reizen op dit moment, je kan beter thuisblijven.
  • Emiel Van Kerckhoven

    4 jaar geleden
    Wanneer zal het eens eindigen met de verwijzing "personeel zegt ons niets" Of het nu een trein of een vliegtuig met vertraging is of hier het hotel personeel, deze mensen hebben op dat ogenblik, als ze al over meer info beschikken, wel wat anders aan hun hoofd. Gedraag u toch niet als een koning of slechter nog als de probleem oplosser!