De Maltees Kurt Fenech, online beter bekend als  Kurt0411.
Volledig scherm
De Maltees Kurt Fenech, online beter bekend als Kurt0411. © YouTube

Ongezien: e-sporter mag geen enkele game van EA meer spelen

Ophef in de wereld van professionele gamers. Electronic Arts (EA), een van de grootste gamemakers ter wereld, heeft een e-sporter voorgoed geblokkeerd. Hij mag geen enkele game van EA meer spelen. Niet als professional op grote toernooien, maar ook niet voor de lol in zijn eigen huis. Zijn account wordt geblokkeerd.

5 reacties

  • Lucien Switten

    4 jaar geleden
    Er zijn nog meer dan genoeg andere goede games.
  • Erik De Smet

    4 jaar geleden
    Al dat gedoe over games... get a life!
  • Maxime Haulotte

    4 jaar geleden
    David Lievens, het ging niet enkel om de toernooien die hij mogelijk had kunnen winnen, maar Kurt is/ was de 2e grootste streamer van fifa op
  • Hermans Steven

    4 jaar geleden
    In dit geval volkomen terecht! Moet hij maar geen medewerkers bedreigen. EA staat hier volledig in hun recht!
  • David Lievens

    4 jaar geleden
    Als uw beste prestatie op hun toernooien een halve finale is, denk ik niet dat de angst voor zijn overwinning de reden is...
  1. Deze Vlamingen zijn onbekend in eigen land, maar grote sterren in de wereld
    Showbizz

    Deze Vlamingen zijn onbekend in eigen land, maar grote sterren in de wereld

    Kate Ryan heeft Vlaams gezelschap gekregen. Zij is er jaren geleden al in geslaagd om de concertzalen in Oost-Europa vol te laten lopen en de grote massa naar festivals te lokken. En nu lukt dat ook Tim De Bie (35), alias dj Tim Arisu. Hij scoorde de voorbije maanden met zijn zomerse deuntje ‘Free as the Ocean’ een dikke hit in landen als Moldavië, Rusland, Kazachstan, Oekraïne en Wit-Rusland. Miljoenen mensen zijn gek op hem.
  2. Indrukwekkend ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ biedt episch avontuur met slechts één minpuntje
    gamereview

    Indrukwek­kend ‘Like a Dragon: Infinite Wealth’ biedt episch avontuur met slechts één minpuntje

    Amper twee maanden geleden waren we nog quasi extatisch over de terugkeer van Kiryu Kazuma in ‘Like A Dragon: The Man Who Erased His Name’. Het was een veel compacter avontuur dan wat ‘Yakuza’/’Like A Dragon’-fans gewoon waren, maar betekende vooral de herintroductie van de notoire anti-held uit de ondertussen al bijna twee decennia oude franchise. Ook in de nieuwste telg, ‘Infinite Wealth’, is een grote rol weggelegd voor Kiryu, en de langverwachte ontmoeting met Ichiban Kasuga, de protagonist van ‘Like A Dragon’. En dit keer is het meer dan een (naar ‘Yakuza’-termen) kort tussendoortje. Veel, véél meer.