Nicole Kidman schaamt zich voor modellenfoto’s uit haar jeugd

De Australische actrice Nicole Kidman (49) was in haar tienerjaren model, maar ze vindt het niet leuk om foto’s uit de jaren tachtig terug te zien. Toch confronteerde Graham Norton haar in zijn talkshow met enkele beelden uit die periode.

vwh

We keren even terug naar juli 1983: toen stond de 16-jarige Nicole Kidman op de cover van het Australische tijdschrift Dolly Magazine. Het blad houdt er na 46 jaar mee op en dat nieuws was voor presentator Graham Norton een aanleiding om de jeugdfoto’s van de actrice op te rakelen toen ze te gast was in zijn programma.

Na de voorpagina, toonde hij de shoot in het magazine. “Dit geeft je een idee hoe de mode was in de eighties”, zegt hij bij een kiekje van de ster in een nogal opvallende outfit. “Mijn God, jij bent gemeen”, kirt Kidman die veelvuldig haar handen voor haar hoofd houdt uit schaamte voor de beelden. Tijdens het interview doet ze wel een opvallende bekentenis over haar rode lokken. “Iedereen dacht dat ik van nature rood haar had, maar het was geverfd”, zegt ze.

Verder heeft ze nog een tip voor vrouwen met krullen. “Laat ze nooit steilen, want op een bepaald moment komen ze nooit meer terug. Ik wou dat ik nu nog zo’n weelderige haardos had”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer