BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Theatre of Dreams als Europese terminus: “Club moet over deze campagne in de spiegel durven te kijken, op dit niveau is geen ruimte voor onnozeliteiten”

Club BruggeMet een valse noot zwaait Club Europa uit – anderhalf uur achter een ongrijpbare bal gelopen. Alleen Deli kon hem eens raken… met zijn hand. Is die dubbel nu echt een 5-0-pandoering op Old Trafford waard? Club toch.

11 reacties

  • Jan Janssens

    4 jaar geleden
    Clement is gewoon een lafaard. Dat hij gewoon thuisblijft en forfait geeft als de EL hem niet meer interesseert, het resultaat was net hetzelfde geweest.
  • Richard Tolenaars

    4 jaar geleden
    @Rudy De Wever, klopt dat De Cuyper nog te weinig body heeft, maar het siert Clement dat hij kiest voor de jeugd en hen een kans geeft. Met dit soort wedstrijden doen ze een massa ervaring op, en daar gaat het om. Dat is toekomstgericht denken van de coach, knap! En die body? och dat komt nog wel.
  • Stroobants Alexander

    4 jaar geleden
    nu weet iedereen waarom Vanaken niet bij top ploeg speelt.
  • Johan Billiet

    4 jaar geleden
    Uiteraard jammer, maar gewoon op intrinsieke waarde, loop- en bewegingsvermogen, baltechniek, spelintelligentie en verticale penetratie geklopt...Als grote ploeg koop je zulke dingen makkelijker..je kan daarom Brugge eigenlijk weinig verwijten maken..
  • Hans Torbeyns

    4 jaar geleden
    Als dat geen belachelijke analyse is. Ze waren al onthoofd voor deze wedstrijd en er moest meer dan één mirakel gebeuren om dit tot een goed einde te brengen. Ok een meer dan ongelukkige beweging maar ook nadien werden ze op een hoopje gespeeld. We mogen niet vergeten dat ze een ongelooflijk parcours aflegden om zover te geraken en hiervoor, als niet-clubsupporter, niets dan bewondering.