Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

OPROEP. Viel jij succesvol af met intermittent fasting? Dan zijn we op zoek naar jou!

Tal van Hollywoodsterren, influencers en andere bekenden zweren erbij én het was de meest gegoogelde dieetzoekterm in 2019. Intermittent fasting oftewel periodiek vasten is een hype vanjewelste. Maar werkt het ook écht? Dat willen onze collega’s van Goed Gevoel van jou weten!

5 reacties

  • Peter Peeters

    4 jaar geleden
    10 kilo kwijt met enkel s'avonds te eten. Eerste dagen wat gewenning, maar dan puur gewoonte en veel tijd en ook geld gespaard. Geen speciale voeding, dieten etc... gewoon 18-20 uur niets eten. Af en toe afwijken, moet uitzondering blijven, maar daar ik s'avonds eet eigenlijk geen probleem voor sociaal leven.
  • Camillus Breugelmans

    4 jaar geleden
    Uit eigen ervaring en zonder kosten. Reeds lang hou ik me aan de regel ‘scheid vlees en melkmaaltijden’. Nu eet ik als avondmaal slechts stukje appel of enkele noten. Gunstig gevolg : geen oprispingen meer en 7 kg vermagerd in evenveel maanden.
  • Bernd Vaes

    4 jaar geleden
    Intermittent Fasting? Wat is dat nu weer? NINA is wel de kampioen om de nederlandse taal te verkrachten.
  • ANN FIEUW

    4 jaar geleden
    Tot 3 jaar geleden was ik altijd op dieet, afvallen en weer bijkomen, jojo-effect, eet- en snoepbuien. Tot ik de klik maakte en nu eet ik 3 x per dag wat ik wil, niks meer tussendoor, ik drink enkel water tussen de maaltijden in. En ook na het avondeten eet ik niks meer tot aan het ontbijt. Resultaat : 25 kg eraf, die er tot op de dag van vandaag nog altijd af zijn.
  • Karla Desmet

    4 jaar geleden
    ik eet al jaren niets tussen 19h en 7h. en soms zelfs niet tot 12h30, omdat ik het ontbijt heel dikwijls links laat liggen. ik snoep zelden, zal eerder fruit nemen. ik eet 's middags omdat iedereen eet. en als ik 's avonds geen goesting heb om te koken, eet ik of een appel, een potje plattekaas zonder iets bij of een restje van de dag ervoor. en ik ben een zwaargewicht. wel met schilkdlierprobleem waarvoor ik al +5 jaar medicatie neem. 't is allemaal niet zo eerlijk verdeeld, ee...