BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Patrick Lefevere: “Er zijn vier coronagevallen in de UAE Tour”

WielrennenEr zijn niet twee, maar vier coronagevallen in de UAE Tour. Dat zegt Patrick Lefevere aan onze redactie. De manager van Deceuninck-Quick.Step weet wel niet of het om personeelsleden of renners gaat. “Er is één geval bij Bahrein-McLaren, één bij Groupama-FDJ en twee gevallen bij UAE-Team Emirates.”

11 reacties

  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    De koers gaan ze niet stilleggen , teveel geld mee gemoeid of het moet zijn dat er sponsors zijn die niet willen gelinkt worden aan de koers die het virus verspreid.
  • eric maier

    4 jaar geleden
    IK was 2 weken terug nog aan het denken : Vooral wielrenners hebben een zeer hoge risicofactor omdat ze bijna nooit thuis zijn en altijd onderweg. Ze komen in contact met ontelbare mensen al dan niet gepland - het blijft letterlijk een tastbare sport. Daarnaast de podiumceremonie's enz... voorstellingen enz...Het is al straf dat het nu pas gebeurd. In Italie al de Tirreno niet doorgaan, M-S Remo ook niet en de Giro staat op de helling.Er word druk overlegt bij RCS Sport.
  • kris pauwels

    4 jaar geleden
    Als je het virus zijn gang laat gaan en geen maatregelen zou nemen,is het heel vlug verspreid over gans de wereld.Die pandemie gaat sneller uitdoven,maar er gaan tegelijk miljarden mensen besmet zijn. Dus,heel veel meer zieken tegelijkertijd,alleen de minder weerstandigen gaan doodgaan.Niet meer dan van de jaarlijkse griep.Maar dan zit de ganse wereld op korte tijd met een max aan zieken en zal veel stilvallen. Beter de sterkste maatregelen,zo spreid je de infectie over langere tijd.
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Wielrenners samen met hun entourage zij dan ook echte reisduiven. Wens hun snel beterschap.
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    ahahah slechts 4 daar gaan we de koers toch niet voor afgelasten zeker, klassiekers komen eraan