Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eindelijk een goede match gespeeld, maar Anderlecht moet Bakkali (en misschien Chadli) weer missen

AnderlechtHij leek er eindelijk door te komen, Zakaria Bakkali. Gescoord tegen Eupen. Maar hij heeft last van zijn knie en zal niet spelen tegen Waasland-Beveren. Ook Nacer Chadli (ziek) is twijfelachtig.

9 reacties

  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Ja Eric Debanne, bij uw ploegske hebben we vooral gezien dat de VAR neutraal is.Vorige week twee cruciale fouten van Brugge niet gefloten.En dan durf je zeggen dat Anderlecht bevoordeeld wordt.Maar ik heb zeer goed gelachen gisteren met de 5-0 pandoering van Club tg MU.Mijn dag was goed.Blessures van Anderlecht zijn denk ik het gevolg van Kompany die zijn systeem er wou inrammen en geen aandacht heeft gehad voor de conditie.Ofwel is die medische staf onbekwaam.Niet normaal al die geblesseerden.
  • Philippe Schotte

    4 jaar geleden
    Goede eerste helft . Tweede helft tegen 10 man 1-1 !!
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Komaan Beveren punten thuishouden eh ! Hopelijk winnen ze als arbiter en de var correct zijn en neutral ...
  • etienne vijverman

    4 jaar geleden
    Bakkalie zo snel mogelijk van de hand doen zal nooit redeneren en Nacer zijn optie niet lichten zijn de enige en beste oplossing !!!!!!
  • Francis smet

    4 jaar geleden
    Daar zit toch iets verkeerd in de begeleiding en medische staf. Toch niet normaal zoveel geblesseerden. Steeds hervallen, dus te vroeg herbeginnen of niet goed behandeld! Of zijn dat allemaal zo’n watjes van wie hun loon toch gestort zal worden? Misschien moet Vercauteren toch eens met zijn zoon praten, die ook een plaats heeft gekregen in de medische staf. Denk dat ze goede elementen uit de medische staf hebben buitengezet en vervangen door onbekwamen.