Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Terug naar school/werk in tijden van corona: stel hier al uw vragen. Belangrijkste vragen beantwoord in speciale VTM NIEUWS-uitzending

Onze experten hebben de voorbije dagen al tientallen vragen beantwoord over het coronavirus. Uiteraard de belangrijkste, maar ook veel heel specifieke vragen. Maar nu de krokusvakantie op haar einde loopt en uw kroost maandag terug naar school moet, zit u misschien nog met veel prangende vragen.

25 reacties

  • Walter Haegeman

    4 jaar geleden
    wat met mensen die economisch werkloos worden?de RVA zal zoveel aanvragen krijgen dat ze dat niet gaan kunnen bolwerken om al die mensen binnen een termijn van 1 maand te betalen.intussen sluiten de vakbonden ook hun deuren voor de gewone werkmens en moet alles telefonisch of elektronische gebeuren maar veel mensen weten niet hoe het moet om dat het weer te ingewikkeld word!waarom de mensen hun loon die ze anders krijgen als ze werken niet gewoon uitbetalen?door deze zeer uitzonderlijke toesstan
  • Walter Haegeman

    4 jaar geleden
    wat gebeurd met ons loon indien we door deze uitzonderlijke maatregel niet mogen of kunnen werken?want als we techniswerkeloosheids uitkeringen moeten aanvragen gaat dat nu maanden duren omdat de RVA eerst en vooral niet genoeg persooneel heeft om al die dossiers te verwerken en wij maanden gaan moeten wachten op ons geld ten tweede zijn de vakbonden nu ook al gesloten van morgen en moet alles elektronische gebeuren maar niet iedereen weet hoe dat moet dus voor veel personen te ingewikkeld.
  • Pierre Bladt

    4 jaar geleden
    In hln van 2 maart staat dat mondmaskers niet helpen. Is dit zo? Als dit juist is waarom worden ze dan uitgedeeld en gebruikt?
  • wim CLAES

    4 jaar geleden
    Het besmettingsrisico na de krokusvakantie is immens, daarom begrijp ik in de verste verte niet waarom de overheid de scholen niet preventief sluit voor een periode van twee weken. De Paasvakantie kan een week ingekort worden en het einde van het schooljaar met een week verlengd : zeer goed idee zeven dagen volstaat en beter voorkomen dan genezen!
  • Robert Heymans

    4 jaar geleden
    Waarom zijn er 6 ministers voor de gezondheid, het is weer eens BELGISCH. En nog geen oplossing. Het is zoals de regering binnen enkele maanden. Dank u wel mini ministers.