BELGA
Volledig scherm
© BELGA

1B-soap blijft duren: replay Virton-Beerschot gaat maandag niet door

Proximus LeagueDe 1B-soap gaat onverhinderd voort. Op straffe van dwangsommen is de replay tussen Virton en Beerschot, door de kalendermanager van de Pro League voorzien op 2 maart, geannuleerd. Dat heeft de rechtbank van eerste aanleg in Aarlen beslist in kort geding, aangespannen door Virton en Westerlo. Ook de nietigverklaring van de partij in kwestie is voorlopig geannuleerd, tot alle beroepsprocedures uitgeput zijn. 

18 reacties

  • Werner Cornille

    4 jaar geleden
    Gelukkig is ondertussen het doek gevallen. De wedstrijd Virton-Beerschot is van geen belang meer. Zodat de rust nu terugkeert., Dankzij het verlies van Westerlo.
  • RONNY HELSEN

    4 jaar geleden
    Soap noemen ze dit dan . Met de wetenschap dat het vandaag dan toch beslist wordt met Beerschot als winnaar met een vriendenmatchke voor de boeg .
  • Ria Mondelaers

    4 jaar geleden
    Die met hun negatieve reacties op Beerschot dat heeft vroeger ook nog geweest een match terugspelen in 1992 RC Genk -Anderlecht maar dat zal geen reactie op komen omdat dat grote ploegen zijn.
  • Kurt Catry

    4 jaar geleden
    Bij mijn weten is de match in mei 2017 van real Madrid tegen Sevilla ook niet herspeeld na de vrije trap goal van Nacho in die wedstrijd. Is geen enkel verschil tussen deze. Maar Beerschot is natuurlijk Sevilla niet. Zij hebben andere reglementen...
  • Marc verschaeren

    4 jaar geleden
    Dit gebeuren wat klaar en duidelijk gedocumenteerd is en ik nog nooit daarvoor gezien had op geen een veld en ik kijk reeds 60 jaar voetbal is zo van de pot gerukt dat herspelen de enige juiste beslissing is ! .