Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lokerse fans uiten onvrede en gooien projectielen op het veld, Overmeire: “Machtsvertoon politie is ongehoord”

LokerenLokeren verweerde zich kranig tegen Beerschot - dat uiteindelijk de periodetitel pakte -, maar na de dubbele uitsluiting én dubbele achterstand was het voor de Waaslandse fans even te veel. De politie greep in, niet naar de zin van aanvoerder Killian Overmeire: “Dat is lachen met de miserie van de mensen.”

29 reacties

  • Christophe Lamon

    4 jaar geleden
    @meert Dominique : dit heeft er nu echt niks mee te maken. Wat weet jij over het leven van de supporters ? En bedoel je dan dat wij de vluchtelingen moeten opvangen ? Moeten we ons dan alle problemen van anderen over onze nek halen? Als je morgen ontslagen wordt reageer je dan ook op dezelfde manier ?
  • Meert Dominique

    4 jaar geleden
    “Dat is lachen met de miserie van de mensen.” Als het ergste wat deze "supporters" in hun leven hebben meegemaakt de verdwijning van een voetbalclubje is dan hebben ze veel geluk gekend. Er zijn mensen die moeten vluchten voor een oorlog of voor echte miserie. Get a life.
  • Frank Rolus

    4 jaar geleden
    Sterkte voor Lokeren hopelijk komt het toch nog goed een Beerschotsupporter Dat gezeur hier over belastinggeld waar betalen we al niet voor belastingen voor diverse zaken dus laat dat gezeur we zullen niet beter worden als men voetbal zou afschaffen mijn heer Claes of heb jij totaal geen hobby dan of een vermaak
  • Christophe Lamon

    4 jaar geleden
    Kan HLN ook foto’s publiceren van het traangasgebruik door de politie ?
  • Walter Van Criekinge

    4 jaar geleden
    Waarom altijd die agressie bij de supporters? Die gaan blijkbaar naar het voetbal om ambras te maken en dan wilt men dat hier nog goedpraten ook.