Dennis.
Volledig scherm
Dennis. © AFP

Extra zorgen voor Clement: Dennis zes weken out

Club BruggeTerwijl Ruud Vormer een hachelijke race tegen de klok voert om de bekerfinale tegen Antwerp te ­halen, is nu ook ­Emmanuel ­Dennis voor lange tijd out. Een scheurtje rond zijn enkel maakt dat Club het zo’n zes ­weken zonder zijn beste spits moet doen. Ai.  

25 reacties

  • jan boden

    4 jaar geleden
    De schrik zit er precies al goed in bij Brugge. Als ge al over Diagne begint te klappen dan zit ge echt serieus in de penarie.
  • Vanhercke Franky

    4 jaar geleden
    Waarom niet met diagne?? Die heeft geen moord begaan he! Maar is tenminste iemand die de goal wel weet staan! Inbrengen op uitmatch en als hij dan de match goed afwerkt zal hij wel rap terug in de harten zitten op voorwaarde dat hij zich nu wel opsteld ten bate van de groep natuurlijk! C MON Clement tis het moment!
  • Pascal de haes

    4 jaar geleden
    Als Clement de toptrainer is die iedereen in hem ziet dat híj dan met oplossingen komt zijn wissels zijn al Eén heel jaar voorspelbaar Eén spits voor een spits en een flankspeler voor een flankspeler nooit is iets verrassend er lopen zoveel spelers rond uit vorm óf zonder vertrouwen en da t kan wel deze (top) coach wel aanwrijven
  • Rudi Sebrechts

    4 jaar geleden
    Clement is maar een gewone trainer zonder materiaal gaat hij gewoon buiten zoals een andere falende coach
  • Roos Desreveaux

    4 jaar geleden
    Diagne heeft buiten de lijntjes gekleurd maar in het verleden waren er bij club die dit ook nog hebben gedaan, maar hij heeft altijd een neus voor goals gehad, dus moet je 1 van je best werkkrachten gebruiken anders doe je jezelf tekort. Clement,je gezond verstand moet primeren.