Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Ik bestudeer Messi zoals elke andere speler”, zegt Courtois, waarna ze bij Barcelona zoals voor de vorige Clásico fijntjes terugprikken

Primera DivisionReal-doelman Thibaut Courtois heeft in een interview vooruitgeblikt naar de Clásico van morgenavond tegen Barcelona. Daarbij liet hij zich ook uit Lionel Messi, en zijn uitspraken over de kleine Argentijn noopte de sociale media-cel van Barça tot een subtiele prik richting onze landgenoot. 

10 reacties

  • Patrick Vandeputte

    4 jaar geleden
    Wat zei een ex-ploegmaat van Courtois deze week alweer over hem? Ach ja, het was dat hij een groot ego heeft.
  • hugo wouters

    4 jaar geleden
    Hendrickx, het is daarom dat hij voor de grootste clubs van Europa speelt en gespeeld heeft. Typische reacties van sommige Vlamingen om hun toppers af te kraken.
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Hopelijk een spannende wedstrijd, wie er wint vind ik niet belangrijk. Real en Barca zijn beiden niet in goede doen. Barca zonder Messi zou nu gewoon een middenmoot spelen. Real is nog steeds niet echt in topvorm. Courtois is een geweldige keeper, het is de vraag hoe zijn verdedigers Messi bespelen.Schakelen ze Messi uit, dan winnen ze deze wedstrijd zeker met 3-0.
  • Jan Hendrickx

    4 jaar geleden
    Courtois is ook maar een keeperke als een ander hoor
  • Isabel da Silva

    4 jaar geleden
    Courtois is een keeper als een andere . Hij gaat er enkel 200 % voor . Net als Messi een speler is die tot het uiterste gaat . Dat , denk ik persoonlijk , is de bedoeling van zijn uitspraak . Een goede technieker , onderscheidt zich ook van een gewone door zijn inzet . Er lopen bij vele clubs zogenaamde sterren rond die maar tot 99 % geraken en evenredig veel te veel geld opstrijken . Voetbal is en blijft nog steeds volksvermaak ! Ondanks de miljoenen . Zonder volk , geen voetbal meer .