Professor Herman Goossens
Volledig scherm
Professor Herman Goossens © VTM NIEUWS

Professor Goossens: “Iedereen die griep heeft, zou ook op corona getest moeten worden”

Er is een tweede besmetting met het nieuwe coronavirus vastgesteld in ons land. Het gaat om een vrouw die terugkeerde uit een streek in Frankrijk met besmettingen. De vrouw heeft milde klachten, maar is verder in goede gezondheid. Ze verblijft in het UZ Antwerpen. Het aantal nieuwe besmettingen blijft wereldwijd stijgen. De teller van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) staat intussen op zo’n 87.000 bevestigde gevallen.

225 reacties

  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    Goossens en Poot veel betrouwbaarder dan marionet Van Ranst. Voor de rest veel onduidelijkheid in België. Onduidelijkheid om onkunde te verbergen.
  • Gert De Vries

    4 jaar geleden
    "Bij AZ Alma: Wanneer de patiënt niet voldoet aan de gevalsdefinitie weigert de overheid bovendien de testen voor het coronavirus uit te voeren." Flink... En tot zover het advies van professor Goossens
  • leopold van heurck

    4 jaar geleden
    Ontslag voor De Block dat mens is onbekwaam.
  • Erik Vervenne

    4 jaar geleden
    Slimme mensen lossen problemen op; een genie voorkomt het probleem. (Einstein) Het is inderdaad beter om te voorkomen dan te genezen.
  • Chris Devlaeminck

    4 jaar geleden
    Ik heb nog nooit de griep gehad en ben al over de zestig. Dan ben ik waarschijnlijk immuun voor het corona-virus? Ik trek het me in ieder geval niet aan. Die massahysterie is een ver-van-mijn bed-show. Ik zie rond mij dat ik daar niet alleen in ben.