Hilde Crevits in VTM Nieuws
Volledig scherm
Hilde Crevits in VTM Nieuws © VTM Nieuws

Hilde Crevits lanceert nieuwe hulplijn voor ondernemers voor vragen rond coronavirus en roept taskforce voor werkgevers samen

Hilde Crevits, Vlaams minister van Werk en Economie, was vandaag te gast in VTM Nieuws om te spreken over het coronavirus. Ze vindt het belangrijk dat alle diensten goed samenwerken en dat er voldoende voorzorgsmaatregelen genomen worden. Zelf wil ze met een nieuwe hulplijn ondernemers bijstaan.  Ook over de zogenaamde ‘coronacoalitie’ was ze positief.

11 reacties

  • Herman Cohen

    4 jaar geleden
    Dat er mensen sterven of kunnen sterven is minder belangrijk dan bedrijven financieel ondersteunen met belastinggeld , dat in deze beter besteed kan worden aan zorg en onderzoek. Merci voor de duidelijkheid CD&NVA!
  • anna geulen

    4 jaar geleden
    CD&V aanhangsel van NVA zich meent te moeten profileren op bedrijven i.pv. zich te richten op de meest kwetsbare mensen inzake corona. Het geld en de aandeelhouders gaan bij CD&V andermaal voor op de mensen. Duidelijk statement waarvoor dank!
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Het word warm onder haar stoel , Na al haar flaters die ze al begaan heeft, en steeds de schuld doorgeschoven heeft naar de opvolger . Het word door haar onbekwaamheid steeds warmer onder haar voeten .
  • Pat Debal

    4 jaar geleden
    Ze voelen de nieuwe verkiezingen nader komen en daar is dat wijf om stemmen te ronselen
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Ze heeft het licht weer gezien , het orakel van CD&V .