.
Volledig scherm
. © Videohouse

Volgens huisref Tim Pots handelde de VAR juist bij twee van de drie veelbesproken fases uit Genk-Club, dit zegt het ‘Referee Department’

Jupiler Pro LeagueClub won op Genk, maar achteraf ging het vooral over beslissingen van ref Erik Lambrechts en videoref Jasper Vergoote. Vooral drie fases zinderden na. Onze huisref Tim Pots én de hoofdrolspelers laten hun licht schijnen over de veelbesproken momenten en intussen heeft het ‘Referee Department’ ook al duiding gegeven. Wat blijkt: de VAR en ref Erik Lambrechts gingen drie keer in de fout.

104 reacties

  • eddy ceulemans

    4 jaar geleden
    Wat Balanta zich zondag allemaal mocht permitteren : ongezien en ongelooflijk. Duidelijk bescherming van Club Brugge door Lambrechts. Heel af en toe floot hij ook eens tegen Club ( zodat het niet al te erg zou opvallen ) maar bijna alle belangrijke fases besliste hij in het voordeel van Club : schandalige leiding .
  • Marc Germain

    4 jaar geleden
    Volgens de huisref van Brugge zeker! Hoe is het mogelijk dat de VAR niét tussenkomt? Op vraag van Club Brugge? Het kan bijna niet anders. Deze georchestreerde cinema.
  • Paul Heyligen

    4 jaar geleden
    Wat een verkochte nest, de Belgische clubs zullen Europees nog verder wegzinken, hoe bezig, nu Anderlecht nog naar po 1 loodsen en de missie is geslaagd. We zullen dat ook maar propere handen noemen zeker.
  • geert vanrostenberghe

    4 jaar geleden
    Tuurlijk moet Fcb kampioen spelen. Just lijk Genk vorig jaar mee die belachelijk strafschop die ze kregen tegen Fcb en de week nadien wierdt brugge een zuivere goal afgekeurd in Luik waar het 0 1 ging zijn. Dus ieder zijn beurt he. Dus stop mee zagen en geef toe da de beste van boven staan.
  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Spijtig dat ik het moet zeggen dit is in België geen voetbal meer maar echte schop partijen verklaart ook de vele zware kwetsuren en slechte voetballers, de beteren die kunnen voetballen vertrekken naar het buitenland want hier riskeer je carrière te zien beëindigen door de schuppers