BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Weer prijs voor Deceuninck-Quick.Step in Kuurne, één jaar na Jungels brommert Asgreen nu naar winst in de Ezelsgemeente

WielrennenKasper Asgreen heeft Kuurne-Brussel-Kuurne gewonnen. De Deen van Deceuninck-Quick.Step deed het op dezelfde manier als Bob Jungels één jaar geleden. Nizzolo won enkele seconden na Asgreen de pelotonsprint voor Alexander Kristoff.

17 reacties

  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Ronny Holsbeek ze zaten niet op 6 maar op 10 sec. maar de renners hebben toch de weg verkent en zeker de aankomst. het s wel raar dat dan Asgreen wel weet dat hij daar links moet. Asgreen en DQS zijn de verdiende winnaar de eerste heeft een top wedstrijd gereden en zen 5 ploegmaats in het groepje erachter hebben goed afgestopt en de inhaal race duidelijk verstoord door telkens een paar man vooraan op plaats 3, 4 en 5 te posteren.
  • Rudi Pieters

    4 jaar geleden
    Een sterk staaltje hard rijden zie ik graag verdiende winnaar
  • Jan De Korte

    4 jaar geleden
    Sinds Tom Boonen weg is quickstep. Winnen ze zo goed als alles.
  • herman de genst

    4 jaar geleden
    Zeker een verdiend winnaar , maar toch door een domme fout van enkele renners , en dan nog wel zij die op het punt stonden de aansluiting te maken werden de 9 seconden terug 13 sec , en dat kan wel hebben bijgedragen tot winst . Maar uiteraard een verdiend winnaar .
  • Johan Calleeuw

    4 jaar geleden
    Goed dat de aanvaller eens aan het langste eind trekt. D Q S domineert de koers en is momenteel een van de zeldzame teams die dit aan kan.