-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Getty Images/iStockphoto

Erotische fantasieën uit de taboesfeer: "Ik wil dat iemand de leiding neemt en me de kleren van het lijf scheurt”

Ik fantaseer, jij fantaseert, wij fantaseren. Het is een vervoeging als een ander, maar toch eentje die we moeilijk luidop uitspreken. Ook al doen we het allemaal. Om erotiek los te koppelen van schaamte, interviewden creator Lucas De Man en seksuologe Mariëlle de Goede meer dan 300 mensen over hun seksuele verlangens. De getuigenissen bundelden ze in het boek ‘Yes Please’, en wij geven alvast een voorsmaakje. 

6 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    En dan aanklagen bij centrum discriminatie, verkrachting en METOO beweging. Neen hoor, hou je kleedjes maar mooi aan. Zodat ik kan raden welk merk het is. ipv wat de bedoelingen zijn!
  • wesley christiaens

    4 jaar geleden
    Groot gelijk Catherine. Een paar jaar geleden kon en mocht je een vrouw nog verleiden, de spanning opbouwen,... nu is de kans idd groot dat je bestraft of beschuldigd wordt. Het gevolg daarvan is dat vrouwen meer zelf moeten afkomen of op hun honger gaan blijven zitten, eigen schuld dikke bult.
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    'Dankzij' de emancipatie, worden vrouwen gedwongen ... om het initiatief te nemen. Terwijl ze eigenlijk veel liever liefdevol overrompeld worden door een sterke man die weet wat hij wil. Maar omdat mannen daarvoor levenslang krijgen tegenwoordig, gebeurt het niet meer zo vaak. En de vrouwen blijven alleen achter, eenzaam smachtend en hunkerend in hun fantasie. Ik pleit voor de terugkeer van de vrouwelijkheid, bij de vrouw = zich bewùst laten overrompelen.
  • marc de Volder

    4 jaar geleden
    Best met de solden dan. Goedkoper om steeds die fantasie waar te maken.
  • Diana Mutsaert

    4 jaar geleden
    Kdenk dat da geweldig is....