Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef wielrennen over de onstilbare zegedrang van Deceuninck-Quick.Step: “Een ploeg die niet faalt”

3 reacties

  • Marc Lefevere

    4 jaar geleden
    Onze Asgreen , verdiend zeker deze overwinning - petje af voor die jongen ! Nu je ziet maar Onze Patriek Lefevere met zijn 18 Mil budget doet het toch samen met die jongens en geeft ons mooie koersen en vreugde ervan. Dat die anderen met dubbel en drie dubbele budget dit gat niet willen/kunnen toe rijden tja " Deceuninck-Quickstep" zijn nog een groep renners/ Leeuwen die hun klauwen en tanden laten zien. Globaal gezien voor mij Respect voor Deceuninck-Quickstep en al zijn medewerkers !
  • Maarten Luypaert

    4 jaar geleden
    Martin van bempt: volgens mij is wat Asgreen deed, moeilijker dan je denkt. Hij wint vandaag omdat er renners zijn na 170 km met nog een goed gevoel. Maar die net te moe zijn of te weinig kracht hebben om er naar toe te gaan. Volgens mij was K. Asgreen gewoon heel sterk. En was hij een van de besten in koers.
  • martin Van Brempt

    4 jaar geleden
    Ik heb genoeg gezien. Als men amper moeite doet, om met zo een bende achtervolgers, dat “gat” toe te rijden. Niet willen? Niet kunnen? Niet mogen? Met alle respect voor Asgreen, maar mits enige wil van de achtervolgers had die jongen nooit gewonnen. Ik moet dergelijke koersen niet meer zien.