© GMAX AGENCY

Finalekoorts: geen losse tickets meer beschikbaar voor Beerschot – OHL

Beerschot speelt zondag 8 maart voor het derde jaar op rij de eerste van twee promotiefinales in het eigen Olympisch Stadion. Zaterdag ging de online ticketverkoop van start en intussen zijn er geen losse tickets meer verkrijgbaar.

kofr

Beerschot heeft 6.000 abonnees en die hebben tot woensdagavond de tijd om hun ticket voor de finalewedstrijd tegen OH Leuven te bestellen. Het Kiel heeft een capaciteit van 11.500 toeschouwers dus er waren 5.500 losse tickets beschikbaar, waarvan er al 500 opzij worden voor VIP-formules, maar ook voor de entourage van de spelers en de technische staf. De 5.000 beschikbare tickets waren in minder dan 24u de deur uit. Donderdag komt er een nieuwe kans voor de niet-abonnees. Dan komen de niet verkochte tickets voor de abonnees vrij. Voorlopig heeft al een aanzienlijk deel van de abonnees een ticket voor de finale gekocht. De twijfelaars hebben nog tot woensdag de tijd om hun ticketje te bestellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners