Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze Club Brugge-watcher vraagt zich af: “Waarom het jezelf altijd zo moeilijk maken?”

Club BruggeOok op speeldag 28 kon – na wederom een midweekwedstrijd van Club – niet van blauw-zwart gewonnen worden. Zelfs niet na nóg maar eens een flater achterin. Maar waarom het jezelf altijd zo lastig maken, Club?

8 reacties

  • eric debanne

    4 jaar geleden
    De Limburgers werden gewoon bestolen ! Genk moest 1 rode en Brugge 3 rode kaarten gekregen hebben alsook een zuiver penalty voor Genk ... Gewoon archi-slecht arbitrage en nog slechter die kwakkels in de bus van de var !
  • Dirk Molin

    4 jaar geleden
    @ Freddie , niet overdrijven , Sobol ging zwaar in de fout op Genk maar speelde al vaak goede wedstrijden ook. Vind hem zelfs één van de beste aanwinsten van dit seizoen. Bovendien kampt hij al een paar weken met een lichte blessure.
  • Marc Nijs

    4 jaar geleden
    Dit seizoen reeds 21 punten cadeau van de scheidsrechter of de var.
  • Freddie HEREMANS

    4 jaar geleden
    Eduard Sobol aan de bal? Doe ik mijn ogen toe, want vaak komen daar vodden van. Die jongen slaat in een kramp als hij, in balbezit, aangevallen wordt door opzittende tegenstanders. Als Ricca soeelt, voel ik me wat geruster. Maar Clement heeft zeker zijn redenen waarom hij voor de Oekraiener kiest op de linksachter.
  • Alex Minnen

    4 jaar geleden
    Misschien maar goed dat ze foutjes maken als ze dat niet deden stonden ze nu met 30 punten voorsprong en was de competitie gedaan.