Courtois kreeg flink wat lof.
Volledig scherm
Courtois kreeg flink wat lof. © Photo News

Courtois doet in Clásico waar geen enkele Real-doelman in 45 jaar in slaagde. Lof in Spaanse pers navenant: “Heel indrukwekkend”

Primera DivisionEnkele cruciale saves en een clean sheet in de Clásico. Another good day at the office voor Thibaut Courtois. De Rode Duivel krijgt opnieuw lof in de Spaanse pers. Een overzicht: 

14 reacties

  • Anneke Goessens

    4 jaar geleden
    Goed zo courtois
  • Anthony Peeters

    4 jaar geleden
    Spaanse pers is echt belachelijk! Begin van het seizoen maken ze courtois volledig af en nu gaan ze weer zeggen dat hem de beste is! Net hetzelfde als die supporters! Ze houden zijn auto tegen en roepen dat hem weg moet. Nu zullen ze roepen dat hem super is!
  • Johan Planckaert

    4 jaar geleden
    één van de beste ter wereld. Dat is zeker. maar geen enkele kan alles tegenhouden of maakt nooit een fout. We zullen hem nodig hebben op het ek!
  • Noel ryde

    4 jaar geleden
    Goede keeper,maar het waren ook weer niet de moeilijkste ballen die hij moest pakken,die van Messi was op courtois geschoten!!Er zijn nog betere keepers hoor!!
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Natuurlijk is Courtois een degelijke sterke keeper, zonder twijfel., en behoort hij in de top 5 beste keepers van de wereld. Al waren het wel "houdbare ballen" die hij kreeg. Natuurlijk schjrijft de Spaanse pers dat hij in deze Clásico de beste man was. Pers en supporters zijn een pot nat, bejubelen spelers bij overwinning, en klagen wanneer ze verliezen.