De bestuurder van de gecrashte Lamborghini was zaterdagmiddag nergens te vinden.
Volledig scherm
De bestuurder van de gecrashte Lamborghini was zaterdagmiddag nergens te vinden. © RV

Lamborghini belandt tijdens trouwstoet in de sloot, bestuurder meldt zich alsnog

NederlandDe bestuurder van een witte Lamborghini Aventador, die zaterdagmiddag in het Nederlandse Heemskerk (Noord-Holland) in een sloot belandde, heeft zich alsnog bij de politie gemeld. Volgens een getuige maakte de auto deel uit van een trouwstoet.

9 reacties

  • Tom Lippens

    4 jaar geleden
    Voor de Hurracan is de franchise Meestal 8000€. Zal hier een beetje lager liggen laar idd, met 1500€ gaat hij er niet geraken.
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    Wat die omnium betreft: Meestal zit er een redelijke franchise op die verzekeringen om de premie zo laag mogelijk te houden. Dat franchisebedrag zal de bestuurder mogen ophoesten en ik denk dat hij met 1500 euro niet zal toekomen. Enfin, ik hoop voor hem dat hij er zijn plezier aan beleefd heeft, want hij zal voorlopig weten waarom hij gaat werken.
  • mark didden

    4 jaar geleden
    Of je al dan niet zo eens een wagen huurt maakt ieder voor zich uit. Wel vind ik sommige reacties hier wel grappig zoals: hopelijk moet hij de rest van zijn leven gaan werken om de lambo terug te betalen. Deze wagens zijn dik verzekerd, zeker bij verhuur. Hij gaat enkel zijn waarborg kwijt zijn mss 1500 euro. Als je graag met zoiets wil rijden is dat toch OK. Ook al heeft hij mss daar 2 jaar moeten sparen en rijd hij normaal met een golf, Peugeot of opel
  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    En nooit zullen ze er mee stoppen eender wat de overheid ook zegt of doet. Dit fenomeen bestond niet, 20 jaar geleden, en is met nieuwe inwijkelingen meegekomen van hun thuisland en verboden of niet ze blijven het doen en het Westen kan de bomen in.Daar gaat de politiek correcten hun integratie gedoe.
  • Rayan El Arami

    4 jaar geleden
    Ik hoop uit de grond van mijn hart dat die opschepper de rest van zijn leven kan gaan werken om die Lambo terug te betalen!