Vrouw ei zo na verkracht in parkje, parket verspreidt robotfoto

© Shutterstock/Federale politie

Een vrouw is het slachtoffer geworden van een poging tot verkrachting in Kraainem. Het slachtoffer kon ontkomen en de speurders een nauwkeurige beschrijving van haar belager geven. Een robotfoto moet leiden naar de dader.

Robin De Becker

De feiten vonden plaats op maandag 17 februari van dit jaar. Een vrouw was rond 18.35 uur op stap in het parkje tussen de Nachtegalenlaan en de Kraaienweg in Kraainem.

Ze werd er aangevallen door een man die haar naar eigen zeggen probeerde te verkrachten. Wat er precies gebeurde, geven de speurders niet vrij. Het slachtoffer kon haar belager wel goed zien en diende na afloop een klacht in bij de politie. Daar werd ook een robotfoto gemaakt die het parket Halle-Vilvoorde nu laat verspreiden.

Volle baard

Het gaat om een man die tussen de 45 en 55 jaar geschat wordt. Hij zou redelijk groot en struis gebouwd zijn. Voorts had hij kort haar en een volle baard, beiden donker van kleur. Hij sprak het slachtoffer in het Frans aan zonder accent. Op het ogenblik van de feiten droeg de man een kakikleurige jas met een pelskraag.

Wie informatie heeft met betrekking tot de identiteit van deze man wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via het gratis nummer 0800/30.300. Discretie wordt verzekerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen