PS-politicus José Happart zou zijn invloed hebben gebruikt om ondernemers te bevoordelen. Die zouden in ruil een vriendin van Happart hebben geholpen bij de bouw van een huis aan bodemprijzen.
Volledig scherm
PS-politicus José Happart zou zijn invloed hebben gebruikt om ondernemers te bevoordelen. Die zouden in ruil een vriendin van Happart hebben geholpen bij de bouw van een huis aan bodemprijzen. © BELGA

Parket eist celstraf voor PS-politicus José Happart vanwege corruptie

Het parket heeft dinsdag in de correctionele rechtbank van Luik een celstraf van 20 maanden geëist voor PS-politicus José Happart, die vervolgd wordt voor corruptie en ongeoorloofde beïnvloeding.

17 reacties

  • Eric Van den Bergh

    4 jaar geleden
    PS...het stopt nooit die cooruptie
  • Berthie Gijsen

    4 jaar geleden
    Al die politici zijn zakkenvullers .Graaien is het enige wat ze kunnen.
  • jack vandenhende

    4 jaar geleden
    En waar zijn al die zelfgenoemde correcte linksen zoals Faes , Ooijen en Co , die dagelijks pure onzin plaatsen over NVA . Zij zijn altijd opvallend afwezig wanneer er weer een wekelijks schandaal uitkomt over hun geliefde Parti Schandaleus , en wanneer het over hun geliefde PS politiekers die meer poen pakken dan alle andere samen , dan zijn zij ook oorverdovend stil .
  • Raphaël Defour

    4 jaar geleden
    Dat de PS met een paternoster van dergelijk financieel gesjoemel nog kiezers heeft in Wallonië lijkt mij enkel mogelijk omdat zij nog steeds de toegang sleutel op het deksel van de honingpotten mede controleren.
  • Roger Janssens

    4 jaar geleden
    In Wallonië, met een ongetwijfeld door de ps benoemde rechter, dan heb ik geen glazen bol nodig om de uitslag te voorspellen. En dan verbaast zijn als de mensen anti-politiek worden