© Cvo Cursa

© Cvo Cursa

© Cvo Cursa

© Cvo Cursa

© Cvo Cursa

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Cursa bij De Bonski's

Op maandagochtend zitten leerkrachten en cursisten Nederlands Tweede Taal gewoonlijk in een klaslokaal bij volwassenenonderwijs CURSA, maar deze week was dat anders!

Cvo Cursa

Op uitnodiging van het Agentschap Integratie en Inburgering Sint-Truiden kwam de groep ‘De Bonski’s’ naar onze stad voor een concert in de Academiezaal! Dat vonden leerkrachten Jolien, Carmen, Colette en Frank een uitgelezen kans om hun cursisten kennis te laten maken met deze groep. De bonski’s maken namelijk reeds 10 jaar muziek voor mensen die Nederlands leren. De sfeer zat er goed in, de groep bracht niet alleen eigen nummers, maar ook covers van o.a. Michael Jackson. De cursisten gingen volledig uit hun dak op een Nederlands versie van ‘Didi’ van Cheb Khaled. Verder konden ze nog deelnemen aan een quiz die hun kennis over België testte, ook de aanwezige leerkrachten werden betrokken bij de voorstelling. Ze werden uitgenodigd om deel te nemen aan een grote polonaise doorheen de prachtige zaal.

Het was een ideale manier om de eerste schooldag na de krokusvakantie te starten.Meer info over de opleiding bij CVO Cursa vind je op onze website.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer