© Politie

Politie zoekt man die vrouw aanrandde in Kasterlee

De Politie Regio Turnhout heeft dinsdag een opsporingsbericht verspreid in het kader van een aanranding in de Kerkstraat in Tielen (Kasterlee).

JaTi

Op zaterdag 15 februari 2020 rond 0u45 werd een vrouw van haar fiets getrokken en betast door een onbekende man. De Politie Regio Turnhout en het parket zijn op zoek naar die man, die ongeveer 25 jaar oud is. Hij is 1,85-1,90 meter groot, heeft een blanke huidskleur en is opvallend mager gebouwd. Op het moment van de feiten had hij een stoppelbaard en droeg hij een dun, kakigroen regenjasje en een donkere trainingsbroek.

“Was u die bewuste nacht in de buurt van de Kerkstraat in Tielen en heeft u iets verdachts opgemerkt? Of herkent u de man op de robotfoto? Dan hoort de politie dat bijzonder graag van u”, klinkt het. “En ook al kent u de man op de robotfoto niet zelf, deel dan dit bericht zo massaal mogelijk. Misschien wordt deze aanrander dan wel door iemand anders herkend.”

Wie meer informatie heeft, kan dat melden op het gratis nummer 0800 25 101 of via opsporingen@politieregioturnhout.be

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER