Matthias Lens in Tenerife.
Volledig scherm
Matthias Lens in Tenerife. © Instagram

Matthias Lens, de ex van Laura Lynn, heeft een nieuwe vriendin

ShowbizzVorig jaar kwam er een einde aan de relatie van zanger-accordeonist Matthias Lens (34) en Laura Lynn (43), met wie hij een dochtertje heeft. Laura is nog niet aan een nieuwe liefde toe, en ook Mathias deed mysterieus over z’n liefdesleven. Maar nu ­bevestigt hij in weekblad TV Familie dat hij een relatie heeft met de Kempense kapster Ilke Van Dyck. In tegenstelling tot Laura Lynn is Ilke een stuk jonger dan Matthias.

0 reacties

  1. Waarom is het Nederlandse koningshuis populairder dan het Belgische? “Willem-Alexander maakte wel wat foutjes”
    Play
    Royalty

    Waarom is het Nederland­se konings­huis populair­der dan het Belgische? “Wil­lem-Alexan­der maakte wel wat foutjes”

    In de wekelijkse rubriek ‘Drinken ze bruis in het koningshuis’ schijnt royalty-expert Wim Dehandschutter z’n licht op de populariteit van het Nederlandse koningshuis versus die van het onze. Vincent Fierens denkt net als de publieke opinie dat Willem-Alexander en Máxima meer gewaardeerd worden in Nederland dan Filip en Mathilde in ons Belgenland. Maar dat wil Wim al meteen nuanceren.
  2. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”