Het kwam al tot confrontaties tussen de Griekse politie en vluchtelingen in Pazarkule aan de grens met Turkije.
Volledig scherm
Het kwam al tot confrontaties tussen de Griekse politie en vluchtelingen in Pazarkule aan de grens met Turkije. © REUTERS

LIVE. Beelden van wat zich nu afspeelt aan grens tussen Turkije en Griekenland

Naar schatting 10.000, 20.000 vluchtelingen zitten nu al dagenlang vast in het stukje niemandsland tussen de Turkse en Griekse grens. “Griekse militairen staan, met hun wapens in de aanslag, neus aan neus met de massa aan de overkant van het hek. Een helse plek”, zegt VTM-verslaggever Robin Ramaekers, die ter plaatse is. In de livestream hieronder zie je wat er zich op dit moment afspeelt aan de Turks-Griekse grens, waar de spanningen oplopen.

9 reacties

  • Frank Kerstens

    4 jaar geleden
    Grenzen hermetisch afsluiten. Als Europa zich nuttig wil maken moet het nu de grenzen beschermen! Stop de massa migratie!!
  • Frank Van Driessche

    4 jaar geleden
    Grenzen hermetisch afsluiten met steun van een Europees leger!
  • Vercruyssen Willy

    4 jaar geleden
    Dat heeft men als men dictator Erdogan vertrouwd eerst geld aannemen en dan aan alles zijn voeten vegen dat is pure corruptie en hij moet geen oorlog gaan zoeken in Syrië want hij heeft daar niets verloren
  • Bob Beye

    4 jaar geleden
    Wat kan Erdogan dat EU niet kan blijkbaar, hen tegenhouden. Nu is het plots ellende en onmenselijkheid, en daarvoor dan ? Of zijn ze ons weer aan het weekmaken en voorbereiden op een invasie ?
  • Jelle Detavernier

    4 jaar geleden
    Misschien moet Europa Griekenland eens helpen :)