André Hazes en zijn Monique.

André Hazes (26) schreeuwt liefde voor Monique plots weer van de daken: “Het bed delen met dit is het hoogtepunt van de avond!”

“Het bed delen met dit is het hoogtepunt van de avond.” Dat schreef zanger André Hazes (26) op Instagram bij een foto van Monique (43), de moeder van zijn kind. Het is na zijn escapades met Bridget Maasland duidelijk weer helemaal koek en ei tussen het koppel.

kba

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Monique draagt op de foto hun zoontje André op de arm. “Soms heb je eens een zijspoor nodig”, schreef zij eerder al op haar sociale media. Bridget Maasland (45), met wie André Hazes honderd dagen samen was, reageerde zelf ook al op de kortstondige affaire. Voor haar was de relatie wel bedoeld om langer mee te gaan. “Ik stond open voor kinderen”, zei ze daarover aan De Telegraaf.

André postte de bikinifoto kort nadat hij zijn moeders vijftigste verjaardag heeft gevierd. Daar was Monique niet bij omdat er “geen oppas voor de kleine was”. Mama Rachel Hazes had het naar verluidt zelf wel meer voor Bridget Maasland dan voor Monique.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer