Het nieuwe coronavirus is ook doorgedrongen tot de EU-instellingen in Brussel.
Volledig scherm
Het nieuwe coronavirus is ook doorgedrongen tot de EU-instellingen in Brussel. © AFP

Nu ook coronabesmettingen in Europese instellingen in Brussel: twee ambtenaren testen positief

Een ambtenaar van het Europees Defensieagentschap (EDA), een agentschap van de Europese Unie dat in Brussel gevestigd is, heeft na zijn terugkeer van een missie in Italië positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat heeft het agentschap zelf bevestigd in een persmededeling. En ook een medewerker van het secretariaat van de Europese Raad testte positief, zegt een woordvoerder.

8 reacties

  • Pascale Simmonds

    4 jaar geleden
    Hopelijk worden de scholen ook ontsmet na elk geval, maar om de 1 of andere reden , betwijfel ik dat...
  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Ze blijven aan het werk, grappig, daar onze parlementairen, welk werk! Wij de gewone zullen moeten blijven werken, binnen de korste keren zal daar niemand bij de eu nog zitten tis nu al moeilijk om aanwezig te zijn, alle uitvluchten zijn goed.
  • Peter sturbois

    4 jaar geleden
    Ik voel me hier heel veilig in België voor dit naar wat sommigen beweren onschuldig griepje.Tenslotte hebben we hier 8 ministers van volksgezondheid,het hoogste aantal ter wereld waarschijnlijk.En vooral allemaal experts in hun vak die voortreffelijk zullen samenwerken en verdienen
  • danny verbeeck

    4 jaar geleden
    Nu zijn de mondmaskers toch een must ? Europees parlement sluit de deuren ? Scholen en bedrijven blijven open . Wat is het verschil ?
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Ik dacht dat Maggie daar speciale maatregelen had getroffen, nu faalt ze daar ook al. Op VLD kan je vertrouwen, enige waar die aan denken is geld.