Dietmar Hopp.
Volledig scherm
PREMIUM
Dietmar Hopp. © BELGAIMAGE

De vrijgevige miljardair die voor hoerenzoon wordt versleten: Dietmar Hopp is de meest gecontesteerde Duitser van het moment

Duitsland is in shock door de aanhoudende beledigingen aan het adres van miljardair Dietmar Hopp (79), softwaregigant en eigenaar van voetbalclub TSG 1899 Hoffenheim. Terwijl het puin van de aanslag in Hanau nog niet geruimd is, tonen harde kernen van verschillende clubs Hopps hoofd met een vizier erop.

4 reacties

  • Bert Verhaegen

    4 jaar geleden
    Verhaal deze week al gratis hier gelezen. Ga ik niet voor betalen dus.
  • Gunther Podevyn

    4 jaar geleden
    Die kerel heeft de wereld verandert met zijn SAP software, die nu door alle grote firma's gebruikt wordt. Porsche, BMW, Bridgestone en vele anderen werken met dit systeem dat hij zelf grotendeels op poten heeft gezet! En dan word ge daar zo een beetje vernederd in de voetbal door een bende idioten...Ik zou er rap de stekker uittrekken en de boerkes verder laten op het veld lopen :)
  • Walter Decock

    4 jaar geleden
    Als ik in die schoenen zou staan kon al dat overroepen en overbetaalde spelletje dat voetbal noemt, vierkant de boom in. Mijn centen zullen meer gewaardeerd worden in andere sporten die nu ongelooflijk onderbetaald worden, zeker dan door een bende onnozele hooligans en onbeschofterikken!
  • Bo Boudens

    4 jaar geleden
    voet sport is nog enkel geld sport, in onze tijd kwam de ganse familie naar hun zonen kijken en wij, we bleven trouw aan onze club, en nu ,,,,,,,,,,,