Michael Bloomberg gooit de handdoek in de ring. Bloomberg pompte veel geld in zijn campagne, maar ontgoochelde vandaag stevig op Super Tuesday.
Volledig scherm
Michael Bloomberg gooit de handdoek in de ring. Bloomberg pompte veel geld in zijn campagne, maar ontgoochelde vandaag stevig op Super Tuesday. © AFP

Bloomberg zet presidentscampagne van 450 miljoen dollar stop en steunt Joe Biden

Miljardair Michael Bloomberg (78) zet zijn campagne voor het presidentschap stop en steunt Joe Biden. Dat heeft de vroegere burgemeester van New York zelf bekendgemaakt na tegenvallende resultaten op ‘Super Tuesday’ vandaag.

22 reacties

  • wim CLAES

    4 jaar geleden
    spijtig, hij kon toch al goed groeten!
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    "het leverde hem alleen de bijnaam Mini Mike op": nee, Trump, die bijnaam heb je zelf verzonnen, en je Breitbart-slaafjes nemen die gretig over, maar dat is het dan ook. Het pleit voor de Democratische kandidaten dat zij nog steeds geen bijnaam gebruiken voor Trump, hoewel er keuze te over is: cheeto, orange baboon, liar-in-chief, toddler-in-chief, enz.
  • Christian Deckers

    4 jaar geleden
    Goede zaak voor Trump; deze zomer zullen de Amerikanen zich eens wat gaan verdiepen in wat de Bidens eigenlijk te zoeken hadden in Oekraine. Zij zijn nergens van gezuiverd uiteindelijk, Trump wel daarentegen. Biden is uiteraard schatrijk, maar Sanders met exclusieve eigendommen twv 17 milj dollar heeft ook niet slecht geboerd als "rode man voor het volk". Of is hij ook een "notionele", zoals de Rudy hier.
  • Gunter Verleyen

    4 jaar geleden
    Raar dat de werkmansklasse altijd tegen zichzelf stemt, zie hier in Vlaanderen, wild enthousiast voor VB en NVA, en geloof me vrij, die partijen zitten géén barst in met de werkman, in tegendeel, ze kijker erop neer en lachen met ze
  • Albert Hessens

    4 jaar geleden
    Wederom Darwin op zn best