Het coronavirus is een ramp voor het toerisme in Italië.
Volledig scherm
PREMIUM
Het coronavirus is een ramp voor het toerisme in Italië. © EPA

Italië sluit haar deuren. Correspondent: “Waar moet ik nu met mijn kinderen heen?”

Italië neemt draconische maatregelen om het coronavirus te beteugelen. De angst regeert in het land, en daarbuiten. Correspondent Angelo van Schaik van onze Nederlandse collega’s van het AD maakt het van dichtbij mee.

18 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    De moderne tijd"waar moet ik met mijn kinderen heen".Wel hoe denk je dat het 70 jaar terug ging.Blijkbaar zijn kinderen iets waar iedereen in de maatschappij moet voor opdraaien behalve de verwekkers zelf.Waarom zet je kinderen in de wereld?. Even tussen haakjes ,heb er ook drie en niemand is mij komen vragen hoe het ging vroeger,trek Uw plan was het motto.Men zou waarlijk moeten geloven dat kinderen alleen nog om fiscale reden en kindergeld verwekt worden.
  • Lou Bakker

    4 jaar geleden
    Kinderen heen ? Hallo ! Is dat het enigste waar u aan denkt ? Alles voor de kinderen ? Die zijn dan wel een ervaring rijker. Komen er sterker uit. En gaan, hopelijk, iets verstandiger om met hun kinderen. Anders had u maar geen kinderen moeten "nemen".
  • cine lou

    4 jaar geleden
    België was zo goed als vrij van covid 19 behalve de ene die van China kwam . Dat was ook geen probleem want hij was direct in quarantaine gezet . Maar dan zijn er toch nog van die koppige en zelfzuchtige mensen die denken alleen maar aan hun vakantie en toch nog vertrekken en dan de onschuldige mensen die braaf thuis blijven en luisteren naar het gezonde verstand te besmetten . Voila nu is het zover hè . Te laat nu . Ze hadden allemaal in In quarantaine moeten gaan en getest worden .
  • Henri Troyat

    4 jaar geleden
    Jan Peeters, Emi De Graeve heeft gelijk. Denk jij nu echt dat gezinnen met 5 kinderen en meer nodig zijn voor onze pensioenen?
  • Walter Van Criekinge

    4 jaar geleden
    Waar moet ik nu met mijn kinderen heen? OMG is dat HET probleem? Je zou voor minder begingen te vloeken.