Photo News
Volledig scherm
© Photo News

LIVE. ASO kondigt aan dat Van Aert en Sagan starten in Parijs-Nice - Van Avermaet: “Teleurgesteld dat we geen koersen rijden”

WielrennenDe Strade Bianche gaat zaterdag niet door. Het overleg tussen RCS en de lokale overheid bracht geen zoden aan de dijk. Zijn er nog verdere ontwikkelingen rond de Tirreno-Adriatico en Milaan-Sanremo? Wat gebeurt er met Parijs-Nice? Volg alles in deze LIVEBLOG. 

5 reacties

  • DAVID VAN LAER

    4 jaar geleden
    Een sportfederatie gaat hier even vertellen tegen een regering hoe het moet gaan. Je kan toch geen dorpen, regio's, scholen, universiteiten en nog meer afsluiten en/of beperkingen opleggen maar wel de koers laten doorgaan leg dat maar eens aan de man op zijn appartement want in de straat mag hij niet komen. Wegens kans op besmetting met!
  • Guy Goethals

    4 jaar geleden
    Dan is de ploegleiding van ccc compleet wereldvreemd. Dan zet men GVA zijn voorjaar op het spel omwille van enkele Italiaanse koersen die misschien later op het jaar kunnen gereden worden.
  • Stef De Vos

    4 jaar geleden
    Wanneer de Italiaanse regering, de hoogste overheid van het land de organisatie van evenementen iover het land verbiedt, kan de provincie Siëna, een lagere overheid deze beslissing op vraag van de organisatoren toch niet negeren of omdraaien? De op democratische wijze samengestelde regering kiest immers voor het algemeen belang voor het gehele land. Hopelijk komt in België een regering aan de macht die het algemeen belang van de meerderheid voorstaat?
  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    Money, money,money, zoals we de sport kennen.
  • ringo van der pulst

    4 jaar geleden
    Buiten alles afgelasten en binnen waar alles opgesloten zit laten doorgaan.waar zit de logica?