AP
Volledig scherm
© AP

Eerste onderhandelingsronde met Britten: “Er zijn ernstige meningsverschillen”

De eerste onderhandelingsronde over hun toekomstige relaties heeft enkel bevestigd dat het water tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk nog heel diep is. "Om eerlijk te zijn, er zijn veel ernstige meningsverschillen", zo maakte de Europese hoofdonderhandelaar Michel Barnier de balans op.

14 reacties

  • Kees Huls

    4 jaar geleden
    @Gunter Verleyen, de Zwitsers en de Noren houden zich aan alle EU regels, zonder de verdere voordelen van de unie. Probleem met het VK is dat zij deze condities niet willen aanvaarden.
  • Roland Peeters

    4 jaar geleden
    Binnenkort de Engelsen doen zoals Erdogan,de grenzen openzetten voor asielzoekers die uitgewezen worden en wordt Europa langs twee kanten overspoeld .
  • Jean Petermans

    4 jaar geleden
    Zolang Dominic Cummings de raadgever van Johnson zal blijven, zolang zal de kans op een evenwichtig akkoord zo goed als onbestaande zijn.
  • willy platteau

    4 jaar geleden
    waarom verwonderd mij dit niet ? de Britten zijn steeds dwarsliggers geweest ,en dit zal dan ook nooit veranderen ! zij denken dat ze nog steeds de ,,rulers from the waves ,, zijn
  • leppens victor

    4 jaar geleden
    Macron zal alles doen om een conflict met de Franse visserij te voorkomen. Zij zijn van een heel ander kaliber dan de gele hesjes. mvg.