Archieffoto. © rr

Man krijgt kogel in zijn been bij schermutseling met onbekenden

Een 38-jarige Nederlander is woensdagavond gewond geraakt bij een schermutseling in Hoboken. Hij kreeg een kogel in zijn bovenbeen. De federale gerechtelijke politie onderzoekt de zaak.

sare

De feiten speelden zich woensdagavond kort voor middernacht af in de Windmolenstraat in Hoboken. De 38-jarige Nederlander was op bezoek bij zijn ex-vriendin en stond voor de garagepoort een sigaret te roken. Hij verklaarde dat drie onbekenden hem benaderden en op zijn hoofs sloegen. “De man probeerde zich te verweren en het kwam tot een schermutseling, daarbij is een schot afgegaan en kreeg het slachtoffer een kogel in zijn bovenbeen”, bevestigt Kristof Aerts, woordvoerder van het parket Antwerpen.

Het slachtoffer werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht, hij verkeerde niet in levensgevaar. Hoewel de man zelf gekend is voor verschillende drugsfeiten wordt er voorlopig niet naar een afrekening in het drugsmilieu gekeken. “Er loopt een opsporingsonderzoek wegens opzettelijke slagen en verwondingen”, zegt Aerts. “De federale gerechtelijke politie onderzoekt de zaak.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER