Minister Philippe Goffin (MR) werd verhoord als getuige
Volledig scherm
Minister Philippe Goffin (MR) werd verhoord als getuige © EPA

Huiszoekingen bij Buitenlandse Zaken in onderzoek naar Libisch geld, minister Goffin verhoord als getuige

Op het kabinet en bij de administratie van Buitenlandse Zaken zijn er op 26 februari huiszoekingen geweest in een onderzoek naar Libisch geld. Minister Philippe Goffin (MR) werd verhoord als getuige, zo bevestigt hij vrijdag in Le Soir.

19 reacties

  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    Ook al zouden ze wat vinden tot een veroordeling zal het nooit komen het gerecht kennende. Geen geldboete geen gevangenisstraf en meer kans op een promotie voor het geval dat hij er andere gaat verklikken. Dat is nu juist politiek.
  • Dirk Thyssen

    4 jaar geleden
    Volgens Reynders zal er geen probleem zijn ,je moet geen geleerde zijn om te weten wie dat geld in zijn zakken gestoken heeft . Zal wel in de doofpot belanden hoor , we leven tenslotte in België.
  • Marleen Sauvillers

    4 jaar geleden
    In Walonie spelen ze mooi weer op kap van de Vlaming. Vroeger kwam er door de traditionele partijen geen enkel schandaal naar buiten.
  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Corrupt België , maar zwijg maar beste burger !
  • Jan Roesems

    4 jaar geleden
    In verband met de geheimhouding van deals met de pharma sector is men super trots dat in de toekomst het Rekenhof toch inzage moet krijgen. De voorbije deals mogen echter niet onderzocht worden. De politici houden de burger dagelijks voor de gek in dit land.