BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Clijsters gaat ook dubbelen: Limburgse vormt in Charleston duo met winnares US Open van 2017

TennisKim Clijsters gaat op de Volvo Car Open, het tennistoernooi van Charleston, ook deelnemen aan het dubbelspel. De Limburgse doet dat aan de zijde van de Amerikaanse Sloane Stephens (WTA 37). Stephens is 26, won in 2017 de US Open en stond ooit derde op de WTA-ranking.

11 reacties

  • moons fons

    4 jaar geleden
    Ze zal en moet een wedstrijd winnen Dan is het kot te klein ! Tip : speel eens een matchke tegen een blindgeleide hond; de kans op winst is zéér groot !
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    Ik heb de indruk dat er hier mensen zijn die hier reageren en die blijkbaar zicht hebben op Kim Clijsters haar bankrekening . Ongelofelijk , ik wens Kim nog veel geluk en veel plezier aan haar wederoptreden .
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Kim mag niet vergeten dat ze haar kinderen deels niet ziet opgroeien omdat ze zelf in de media wil staan. later zal ze er misschien spijt van hebben als de kids groot zijn.
  • Rudy de clerck

    4 jaar geleden
    Misschien kan ze nu eens een matchke winnen
  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Komt allemaal goed,nog enkel wedstrijd ritme op doen en nog enkele wedstrijden spelen.Er zijn onder de arbeiders ook veel mensen die herbeginnen met werken na hun pensioen , daar schrijft men hier onder niks van zelfs mijn huisdokter van 70 aar is terug aan het werk. Succes Kim .